ebbagranholmstrom.blogg.se - motivation

motivation

En ledig helg! Hur lugnande för själen är inte känslan av en helt ledig helg? Jag började min fredag med ett träningspass, har börjat träna tillsammans med en privat tränare på ett ställe vid namn Sport Performance Center för att få hjälp med min satsning inom truppgymnastik. Då jag genom gymnastiken fått problem med mitt ben, (lång historia, inget jag behöver gå in på mer än att de gör ont) så ska jag tillsammans med min privata tränare Patrick ta fram rätt form av träning för resterande delar av min kropp. 
 
Mitt mål med gymnastiken är det högsta jag någonsin kan nå som truppgymnast - EM, och det ska jag och Patrick ha som riktmärke när vi gör styrka och rehab, men jag har såklart det i min egna träning också. Hur som helst otroligt motiverande och kul! Patrick är fantastiskt duktig på att förklara och peppa både fysiskt men också med bra ordval. 
 
Det här är väldigt betydelsefullt för mig, jag har mål jag tyvärr inte känner mig redo att berätta för bloggen än, men att mitt mål är så högt som EM får ni såklart veta. Jag är alltid lite låg när det kommer till min träning, delar inte med mig av mycket förutom när jag klarar saker jag kämpar för, sen sätter jag nya kortsiktiga mål och riktmärken. 
 
Jag tränar med Sport Performance Center då de bl.a. har personliga tränare som riktar sig till just elitidrottare, har bekanta som tränar/tränat med dem och därmed fått otroligt bra ord från dem. Varför jag väljer att skriva om dem är då de är fantastiskt trevliga, talangfulla och motiverande. Trots den överenskommelse vi har att publicera bilder och filmer efter våra träningspass så är jag alltid 100% ärlig i mina ord.
 
 
Idag så började jag och mamma med ett träningspass på gymmet, vi skaffade gymkort i måndags och nu när vi båda fått träningsprogram (mamma tränar också på Sport Performance Center) så kände vi att vi visste vad vi skulle öva. Det blev 1 ½ h träning vilket verkligen var gudomligt skönt! 
 
Hemma sen vankades det släktfirande för min syster som fyllt 14 år! Fika och trevligt sällskap. Då gästerna åkt hem så däckade jag på soffan och nu väntas mat om ett litet tag, vad kvällen sedan har att erbjuda återstår att se. 
 
Hoppas ni får en underbar lördagskväll! 
 
 
Ajli Müller
2018-01-28 - 10:07:41
URL: http://ajlimuller.se/

Grattis tillstyrkan, och åååh vaniljhjärtan <3 vad roligt att du har en personlig tränare nu, hoppas det ger riktigt fina resultat för det som gör ont <3


Svar: Ja det är så fantastiskt gott! Ja jag håller tummarna att allt slit visar sitt resultat snart, främst på skadorna men såklart på kroppen också. Kram <3
Ebba Granholm Ström

Kom ihåg mig?