ebbagranholmstrom.blogg.se - ledig

ledig

En underbar dag idag! Var ledig och har njutit av den dagen till fullo. Tagit det lugnt mest. 
 
Under eftermiddagen så åkte jag och majoriteten av familjemedlemmarna ner på stan för att kika på ett trumset till min bror, men jag passade på att införskaffa lite nya pennor. Något jag inte tagit upp på bloggen är att jag fördriver en del av min tid med att öva kalligrafi (= konsten att skriva vackert, eller, skrivandet som konst. - Wikipedia). 
 
Har inte övat jättelänge så är fortfarande ny i typ alla olika tekniker haha, men åh vad roligt det är! Verkligen så himla avkopplande och lugnande för kroppen. Tror det är riktigt bra också, då människan går över mer och mer till digitala skrivmedel, bra att få händerna att komma igång igen så de inte blir stela och smärtande. 
 
Det är nog det kvällen får fortsätta att erbjuda.. kalligrafi, musik, redigering och mys. Ta hand om er i snövädret 

Redigerade denna bild, något i huvudet har börjat gilla fantasy tror jag.. 
 
 
Josefin
2018-01-31 - 23:04:57
URL: http://sejosefins.blogg.se/

Härligt att vara ledig!
Det verkar sjukt kul att lära sig, men det känns som man typ inte har tid med sånt. Men det är så fint när folk gör egna inbjudningskort osv med handgjord kalligrafi :D

Svar: Ja verkligen! Ja kalligrafi är helt fantastiskt, och jag väljer det framför tv-häng nästan alla dagar i veckan, sätter på lite skön musik eller något Youtubeklipp, det blir vad en gör det till liksom och tar en sig tiden så hinner man lära sig massor på kort tid! Håller med, vore grymt kul att kunna skriva inbjudningskort i framtiden med all kunskap man övat in!
Ebba Granholm Ström

Ida - foto & häst
2018-02-02 - 19:17:43
URL: http://idanilssonphoto.se/

Himla cool bild, vad skulle man gjort utan Photoshop haha :')

Svar: Ja men jag känner verkligen samma haha! Åh tusen tack! :)
Ebba Granholm Ström

Kom ihåg mig?