ebbagranholmstrom.blogg.se - slapp och gym

slapp och gym

Det var så välbehövligt med en ledig dag igår, jag började med slapp och mys vid skrivbordet och käkade lite snacks. Senare under kvällen drog jag och mamma och gymmade och det var också riktigt skönt, jag kan inte säga att mitt humör igår var på topp, jag var mest låg och helt slut efter alla jobbdagar. Lilla jag är inte van att jobba så mycket.. Blev ett grymt pass på gymmet iallafall, mycket armar, axlar och bål - kort och gott det enda jag kör nu när jag är skadad i mitt ben och inte kan träna som vanligt. 
 
Idag blev det sovmorgon igen då jag börjar jobba vid 16 och jobbar till 21. Sitter nu och käkar lite gott snacks, smörjer händerna med olja och övar lite kalligrafi. Dagar jag jobbar under kvällen vill jag verkligen inte hitta på något under dagarna utan verkligen bara mysa och ta det lugnt. Då mår jag och min själ bäst.
 
 
Skrev en liten text till er när jag ändå satt och övade :) 
Pauline Hurtig
2018-02-21 - 19:24:18
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

vad fint skrivet!!

Svar: Åh tack!! :)
Ebba Granholm Ström

Josäfin Andersson
2018-02-22 - 12:37:03
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

åh vad fint!! önskar jag kunde skriva så snyggt men hur mycket jag än försöker blir det sååå fult hahaha!

Svar: Tusen tack! Men öva öva öva! Du skulle sett mitt i början haha, katastrof :)
Ebba Granholm Ström

Ida - foto & häst
2018-02-22 - 18:19:56
URL: http://idanilssonphoto.se/

Åh så duktig du är på kalligrafi! Tycker det är sååå fint och hade så gärna velat kunna det för skulle vilja göra en bullet journal osv, meeeen usch jag skriver så fult haha :')

Svar: Åh vad glad jag blir tack! Jag inspireras jättemycket av youtubers som gör sina egna Bullet Journals, det blir även ett sätt att lära sig så öva öva öva så kommer du kunna skriva grymt fint! Kram
Ebba Granholm Ström

Kom ihåg mig?