ebbagranholmstrom.blogg.se - saker ni inte visste om mig

saker ni inte visste om mig

Jag har märkt att mycket jag skriver om handlar om den mentala Ebba, men ni har nog inte riktigt fått en inblick i den mer ytliga Ebba. Egenskaper som syns mer i min vardag, saker jag älskar eller saker jag absolut inte klarar av. 
 
- - -
 
Jag kan inte gå utan strumpor - Det är något utav det absolut värsta jag vet, jag vill alltid ha strumpor på mig, inte tofflor utan strumpor. Enda gången jag inte vill ha strumpor är när jag tränar men så fort jag ska stretcha eller göra något annat så åker strumporna på. 
 
Har tidernas partyblåsa - Kan hålla mig en hel dag om jag vill, det är långt ifrån bra för kroppen men det är skönt i vissa situationer då det inte finns toalett t.ex. Dock så fort jag kommer i närheten av mitt hem så slappnar kroppen av tror jag och jag blir tokkissnödig haha!
 
Pommesfrites är det bästa jag vet - Små friterade pinnar. Hur kan det vara så gott? Jag vet inte, men gång på gång faller jag för det. 
 
Är extremt lättretad när jag är trött - Har jag tränat, cyklat i motvind, pulsat i djup snö eller gjort någonting som på något sätt är så pass ansträngande så jag bara vill lägga mig ner och sova - så ska du inte be mig göra någonting. Be mig inte duka bordet, snabba på mig, plocka ur diskmasinen eller liknande, risken är då att jag ryter tillbaka haha! 
 
Jag sätter alltid enorm press på mig själv - Jag är perfektionist och känner alltid prestationspress. Tror det kommer från gymnastiken. Men trots att självförtroendet dyker när jag inte lyckas så är det på något sätt en livsstil jag trivs med. 
 
Koffein är rena döden för mig - Koffein är enligt mig en skapelse från underjorden. Dricker typ aldrig det. Om jag dricker det får jag typ migrän och blir illamående, den enda gången jag dricker koffein är om jag tar ett glas Cola/Pepsi men efter det är jag helt slut och kan inte göra något mer på hela dagen typ. 
 
Jag har sinnessjukt små händer och fötter - Stl 35 i skor och stl XS i plasthandskarna på jobbet. Ska jag förlova mig i framtiden blir det väl plastringarna i dedär små automaterna för 10 kr haha!
 
Är extremt känslig - Gråter gärna en tår om jag blir stressad, förbannad, ledsen över något töntigt eller bara när jag känner för det. Stressrelief no. 1 för mig. Sen ska vi inte tala om marriage proposals, soldiers coming home eller pregnancy announcements-videos. Då är det nästan en hink som behövs. 
 
 
Alice
2018-02-13 - 19:40:05
URL: http://lallizzlife.blogg.se

Roligt att ta del av, känner så igen mig på vissa punkter, haha! ^^

Svar: Åh vad kul att du tycker det! :)
Ebba Granholm Ström

Celine
2018-02-13 - 22:41:24
URL: http://celinelf.blogg.se/

Så kul att läsa! Kunde relatera till vissa :)

Svar: Vad roligt att du tyckte det! :)
Ebba Granholm Ström

A W
2018-02-14 - 07:25:49
URL: http://nouw.com/amandawibergs

Intressant att lära sig lite mer om dig och bilden är SÅ HIMLA FIIIN!

Ha en fin alla <3-ans, kram!

Svar: Vad kul att du tycker det! Tusen tusen tack fina du! :) Tack detsamma! <3 Kram
Ebba Granholm Ström

Pauline Hurtig
2018-02-14 - 08:52:06
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

vad roligt att få veta! så fin bild :)

Svar: Tusen tack! :)
Ebba Granholm Ström

Isa Bylund
2018-02-14 - 16:46:31
URL: http://isabyl.blogg.se/

Vad säger du om kaffe va!??? Inte ok! Nä skoja. Håller med 110% om strump-punkten iaf. Vem går utan strumpor?

Svar: Haha! Det som faktiskt gick upp mest i huvudet på koffein-punkten var alla dessa energidrycker som typ Nocco och Redbull etc, kan ta lite kaffe ibland men mår inte bra (dock väldigt gott). Men dessa Nocco och Redbull alltså... De är faktiskt något jag inte gillar, speciellt inte att så många unga dricker och får tag i de så lätt :) Men åh vilken tur att jag inte är ensam haha! Håller verkligen med, vem gör det??
Ebba Granholm Ström

Alice Lindström
2018-02-14 - 17:17:44
URL: http://alicelindstrom.se/

Intressant läsning :) ääääälskar såna här inlägg!

Svar: Åh tack vad glad jag blir! :)
Ebba Granholm Ström

Linnéa
2018-02-14 - 18:06:15
URL: http://linnearu.se/

blir också väldigt lättretlig nä jag är trött ;)

Svar: Haha då är jag inte den enda ;)
Ebba Granholm Ström

Ellen Gräntz
2018-02-15 - 17:28:33
URL: http://ellengrantz.blogg.se/

Haha, "tidernas partyblåsa", älskar!!!

Svar: Hahaha! Kan gå timmar ju! ;)
Ebba Granholm Ström

Ida - foto & häst
2018-02-15 - 23:12:05
URL: http://idanilssonphoto.se/

Andra är så jag och även sista är verkligen sååå jag haha. Är oxå känslig och gråter alltid om jag blir arg, släpper ut det genom tårar liksom haha. Även när jag blir glad för något så kommer det glädjetårar. Tycker också det är skönt på ett sett liksom, bara jobbigt att hålla de inne ibland haha!

Svar: Haha! Skönt att en inte är ensam! Det är så underbart att släppa ut alla känslor, är verkligen som dig när det kommer till glädjetårar också :)
Ebba Granholm Ström

Kom ihåg mig?