ebbagranholmstrom.blogg.se - life is tough my darling, but so are you

life is tough my darling, but so are you

Åh igår var verkligen inte min dag. Prestationsångesten var uppe i taket trots min energi som konstigt nog var nere på botten, slutade med att jag totalt bröt ihop framför både kunder och personal på jobbet igår... En del av mig skäms ihjäl, jag är inte den personen som bryter ihop.. på jobbet liksom? Men å andra sidan så tror jag att det var det bästa för stunden, för all press släppte, all panik, alla känslor bara kom ut och fick massor av pepp runt om mig av både personal och kunder. Så jag får väl ta detta som en bra grej ändå, trots att jag skäms att gråta framför folk.. MEN ÄNDÅ KAN JAG INTE SLÄPPA TANKEN FÖR SKÄMS ÄNDÅ...  Men träna Ebba, träna, det är inte så farligt att visa känslor, du är en människa du med (self-pepp). 
 
Jobbar idag igen, sista passet för denna vecka så det är skönt. Speciellt just nu. Sen blir det träning i helgen, och som jag längtar efter träning igen, att utmana mig, att lära mig nya saker. Det är svårt när en är skadad och går runt ovetandes hur en ska göra. 
 
Ett lite tråkigt inlägg kanske men som sagt är jag en människa, och det är såhär mina dagar kan se ut också, och jag vill vara ärlig med er och berätta hur jag mår. För bloggen är en reflektion av mig - och även jag har sådana här dagar och behöver peppa mig själv. Så tack för att jag får möjligheten att skriva här, och för kommentarer som trillar in var och varannan dag med pepp och inspiration. All min kärlek till er. 
 
 
Believe you can and you're halfway there.
 
 
Ajli Müller
2018-02-22 - 15:41:48
URL: http://ajlimuller.se/

jag tycker att det är skitcoolt att bryta ihop inför folk. Coolt är fel ord eftersom jag vet hur dåligt du måste ha mått för att leda till sammanbrottet, och för det empatiserar jag. En gång fick jag panikattack inför mina elever och sprang helt sonika därifrån. Det var hemskt, och nu ca 1 år senare tyycker jag att det var skitmodigt av mig, och så coolt. Jag hade ju kunnat låtsas gå på toaletten eller så, istället stod jag kvar där tills det brast ordentligt innan jag gick därifrån. Viktigt att känna!

Kram

Svar: Tusen tack! Det värmde jättemycket att få pepp och förståelse över något jag då skämdes ögonen över men nu snarare känner mig stolt över (tack vare dina ord). När jag tänker tillbaka hur alla kunder som egentligen bara köper mat av mig och sedan åker hem verkligen öppnade sina hjärtan och peppade, tröstade och hjälpte mig. Sedan mina älskade kollegor som jag egentligen aldrig öppnat mig för på jobbet blev som mina närmaste och som kramade och tröstade mig. Jag hade en hemsk dag men jobbade på tills det brast.. och det är som du säger coolt och ganska "raw" om du förstår. Vi är bara människor och vi har känslor och dåliga dagar. Så tusen tack för dina värmande ord, och du är minst lika cool måste jag säga!! <3 Kram
Ebba Granholm Ström

Pauline Hurtig
2018-02-22 - 20:07:33
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

fina citat :)

Svar: Tack så mycket!
Ebba Granholm Ström

Kom ihåg mig?