ebbagranholmstrom.blogg.se - Jobbhelg

Jobbhelg

Åh vad helgen har tagit hårt på mig. Försökte blogga lite igår kväll men kunde verkligen inte få fram ett knyst i ord.. Så bättre att lyssna på den signalen och blogga när jag och kroppen har lust. Har jobbat öppningspass på jobbet och stått på en station som för mig tar en del på prestationsenergin, men nu är det överstökat och kroppen är helt slut. 
 
Har faktiskt i stort sett bara jobbat denna helg, inga träningar och inga andra äventyr har utspelat sig i mitt liv. Lugnat sinnet när jag kommit hem, kikat på nån film och snackat med kompisar mest. 
Precis en sådan helg som jag både gillar och gillar mindre, en fullspeckad och krävande helg, men som påminner en hur tacksam en är över lediga stunder lite då och då.
 
Every day, I like to wake up and remind myself to be grateful of the simple things. - Miranda Kerr
 
Dusch, bra musik och kanske någon nattmacka får nog göra min kväll. Imorgon är det mer jobb, kortare pass, men mer jobb. Kanske tränar lite, kanske skriver lite, testar mina nya oljor...
 
För jo! Jag beställde från Apotea, nya oljor till min lilla "samling". Jojobaolja, en ny arganolja då jag upptäckte att min gamla börjat mögla.. samt en kokosolja från Ica. Ska bli riktigt spännande att se egenskaperna av dessa oljor, eller mest jojobaoljan då det är den enda oljan jag aldrig testat tidigare. Ska vara en grym olja med flera användningsområden. Något ni vill att jag skriver mer om? En resension och lite info om oljans egenskaper? Skulle faktiskt vara riktigt roligt!
♪ "Take me as I am,
Don't see me for what I'm not,
Only you can hear me tonight,
Keep your light on, babe" 
Kom ihåg mig?