ebbagranholmstrom.blogg.se - Helgen

Helgen

Känns som om jag denna helg har blandat en massa känslor, efter en rätt hemsk vecka på jobbet åkte jag ganska låg till Örebro där vi hade kickoff och lärde oss nya koreografier i friståendet, jag som är skadad brukar känna av skadan om jag är väldigt aktiv men denna gång kunde jag träna utan att känna av det! Så den låga Ebba blev en jätteglad Ebba som kunde köra hela helgen utan problem (inga volter men bara att aktivera skadade delar av kroppen mer än vad jag gjort innan). Grymt kul och nu känner jag att jag har ny fräsch energi. 
 
Var nyss iväg och spontanshoppade lite, jag håller som vissa inte vet om på med s.k. Balsammetoden vilket är en metod då du utesluter shampoo och vissa ämnen i din hårvårdsrutin. Något ni vill att jag pratar och berättar mer om? 
 
Köpte iallafall två stora flaskor med nytt balsam, ett på Rusta och ett på Maxi, sedan även ett silverbalsam för mina gula hårtoppar. Sprang även in på Stadium Outlet och fyndade en tränings-t-shirt och en superskön fleese. Lyckad spontanshopping med andra ord, de är oftast de gånger en inte planerar att åka iväg som en faktiskt fyndar riktigt ordentligt. Kul!
Nu ska jag börja förbereda mig inför en liten grej med jobbet so jag ska på ikväll, blir mat och dricka, så det ska nog blir härligt. Att få träffa jobbet utanför jobbet som en säger så. 
 
Fortfarande ingen inspiration till fotografering så vi kör på mobilbilder....
Fleese och t-shirt från Stadium ♥ Min frukost bestående av 4 avokadomackor ♥ De tre balsamen jag köpte
Alice Lindström
2018-02-27 - 18:15:28
URL: http://alicelindstrom.se/

Vad spännande med balsammetoden!

Svar: Vad kul att du tycker det! Något jag ska skriva mer om tycker du? :)
Ebba Granholm Ström

Pauline Hurtig
2018-02-27 - 18:47:27
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

vad kul med nya koreografier :)

Svar: Ja det är lite nytt och roligt! :)
Ebba Granholm Ström

Linnéa
2018-02-27 - 18:58:38
URL: http://linnearu.se/

Höll på med balsammetoden förut, minns att det funkade bra på mitt hår:) Vet faktiskt inte varför jag slutade, ska ju vara mycket skonsammare för håret att utesluta shampoo... ;)

Svar: Jag klarade verkligen inte av att återgå till schampoo även fast jag testade en gång, såg ut som ett lejon... Så nu är jag fast haha och både jag och håret älskar det! Och som du säger är det mycket mer skonsamt mot håret :)
Ebba Granholm Ström

Miss Jennifer
2018-02-27 - 20:50:18
URL: http://missjennifer.se

Ja berätta gärna mer om balsammetoden :D

Svar: Vad kul att du tycker jag ska göra det! Något speciellt du är intresserad av att höra så jag får liten kickstart? Mest generellt eller inriktat på tvätt, styling eller liknande? :)
Ebba Granholm Ström

Alice
2018-03-01 - 09:06:01
URL: http://lallizzlife.blogg.se

Så härligt att du mådde bättre och fick mer positiv energi sen när du kom iväg, underbart! ^^ Sv: Åhh, håller du också på med Bullet Journaling? :D Vad roligt! Har du precis börjat eller hållit på länge? ^^

Svar: Ja men verkligen! Jag har faktiskt inte alls hållit på speciellt länge, fick en bok i julklapp om kalligrafi och har införskaffat lite pennor och papper osv. allt eftersom, planen är att börja med bullet journaling när jag övat lite mer :)
Ebba Granholm Ström

Kom ihåg mig?