ebbagranholmstrom.blogg.se - EBBA GRANHOLM STRÖM

EBBA GRANHOLM STRÖM

Ebba Granholm Ström, 19 år och uppfödd i Västerås. Ingen märkvärdig stad jag gärna berättar mer om, men en lagom stor håla där jag för tillfället bor. Blev sommaren 2017 frisläppt från gymnasiet och fördriver nu mina dagar med jobb och träning. 

 
Är en tjej med högt uppsatta mål, jag är kanske en aning väldigt envis, ställer väldigt höga krav på mig själv men ger alltid 100%. Jag beskrivs som sympatisk och glädjespridande och är inte rädd att träffa nya människor. Fundera och överanalysera över saker är också min grej... skulle inte kalla det för talang direkt men den stämpeln har jag också. 
 

Vad gör jag då? Fyra gånger i veckan far jag iväg till grannstaden Örebro för träning, truppgymnastik för att vara mer exakt. Har från truppgymnastiken tävlat både SM och NM, en sport helt i min smak. Väldigt krävande sådan så resterande dagar då jag känner för det brukar jag ta en sväng och styrketräna också. Lite utav en träningsnarkoman men jag trivs med det och det är hela huvudsyftet. 

 

Jag fotograferar även en del på fritiden, en önskan är ju att kunna bli så pass duktig på porträtt att jag kan jobba med det på sidan om mitt andra jobb. Men sålänge nöjer jag mig med att utforska vinklar, ljus och redigeringstekniker på mig själv. Ett väldigt bra sätt att lära sig faktiskt. 
 

Sommaren 2017 var även där mitt intresse för krogen tog slut, stackars krogen fick inte ens ett års uppmärksamhet från mig. Nej men jag tillbringar faktiskt hellre helgdagarna med snacks, god mat och ett glas god dricka med folk som står mig nära hjärtat. Reser inte mycket men drömresemålet är för tillfället Paris men det hoppas jag kunna bocka av inom snar framtid. Hösten är min top #1 favoritårstid, dricker gärna inte varma drycker utan håller mig till de kalla dryckerna dock insvept i ett par kubik filtar då jag alltid går omkring och fryser. 

 

En sak jag gärna lär mig i livet är ett nytt språk, under andra året på gymnasiet kunde jag franska relativt flytande men det avtog då jag inte fick fortsätta. Kanske därför jag så gärna vill till Paris, vackraste språket av alla enligt mig. Men jag har ändå ingen riktig plan för mitt liv, försöker ta det som det kommer. Skratta mycket och träna hårt som jag älskar.

 

Nu börjar min fantastiska talang "överanalysera och fundera" kicka igång så det är väl lika bra att sätta punkt här, tror ni fått en del information om mig ändå. Klicka här för att återgå till bloggen. 

 

 

 
Kom ihåg mig?