ebbagranholmstrom.blogg.se - jobbhelg + lunch på slottet

jobbhelg + lunch på slottet

God-fredag! 
Har varit ledig nu i två dagar och började denna fredag lite lätt med ett tretimmarspass på jobbet, riktigt skön start på en mer intensiv jobbhelg med pass på närmare 8,5 timmar/pass. Men det ska väl inte gå någon nöd på mig, sportlov och allt... (= troligen kaos på jobbet). 
Har dock dragit på mig en alldeles läglig förkylning not, inte bara jag dock utan några fler av familjemedlemmarna sitter och snorar och hostar, ska försöka preppa kroppen med bra mängd vatten och sitta och ha mysiga varma kläder på mig. 
 
En liten rolig grej som hänt denna vecka är att de som följer min Instagram vet att jag och mitt lag var och blev hyllade på slottet i Örebro i samband med något som heter Stjärnorna till slottet, tillsammans med damlaget och massor av andra idrottare som under 2017 tagit SM-guld. Så det vart riktigt god lunch och fika på slottet tillsammans med laget, landshövdningen, ordförandet i Örebros idrottsförbundet, andra idrottare samt massor med andra trevlig människor, mäktigt enligt mig som aldrig tidigare fått uppleva något liknande. Fick även ett jättefint diplom. Nej verkligen jätteroligt och jag är så himla tacksam över att ha fått uppleva denna resa med laget, all träning, att tävla och vinna ett guld tillsammans och nu bli tackade på Örebro Slott. Ett fint minne för livet. 
Kom ihåg mig?