ebbagranholmstrom.blogg.se - ny vecka

ny vecka

En sak som jag märker speciellt i år är att folk börjar julpynta oerhört tidigt? Är det bara där jag bor som det är så eller pyntar folk tidigare i år? Är folk mer taggade på julen i år kanske? Jag är extremt taggad för julen och ser så mycket fram emot helgen då vi ska julpynta. Har börjat trycka julmust och pepparkakor som en nörd men har hållit mig ifrån glögg, tomtegröt och annat julgodis för att det ska bli så gott som möjligt när jag äntligen får dricka och äta det igen. 
 
Idag står jobb på mitt schema, jag tänkte om jag skulle tränat lite på morgonen men jag sparar mig tills imorgon (sen så sov jag ganska länge idag också..). Har inte tränat på två veckor och håller på att krypa ur mitt egna skinn snart, blir verkligen galen när jag ändrar på mig och min vardag som typ hela året bestått av 12-14 h träning i veckan. Hoppas bara min kropp läker bra och snabbt så jag kan komma igång med träningen snart igen. 
 
Sen har jag börjat sätta igång med en liten rolig sak som ni får reda på på torsdag! Hoppas det ska bli roligt med den grejen jag planerat att göra, kanske inte det roligaste men något som lyfter bloggen förhoppningsvis!
 
Jag ska nu fortsätta planera inför den lilla överraskningen, önskar er en fin måndag och en fantastisk och inspirerande vecka. 
 
 
 
Kom ihåg mig?