ebbagranholmstrom.blogg.se - Julkalender 2017

Julkalender 2017

Jag har aldrig känt sådant lugn inför en blogg någon gång. Förut har hetsen för att blogga varit i stil med "jag-är-inte-klar-med-julklapparna-än"-paniken och då blir det hela inte heller direkt ifrån hjärtat utan mer ett ytligt sätt att få bloggen att snurra. Så i år, när jag för första gången testar på en "ny" del i mitt liv, ett liv utan skola och plugg, så kan jag väl lika gärna testa på hur det är att bedriva en blogg helhjärtat? Sounds nice? 
 
Jag känner att jag har tiden att skriva inlägg, fotografera och hitta inspiration till luckor även fast de inte kanske innehåller tävlingar eller andra liknande saker som andra blogg-kalendrar brukar göra. Men jag tror nog det ska bli kul ändå. Ska försöka blanda in lite allt möjligt i kalendern för att den ska täcka så stort intresseområde som det bara går. Allt ifrån inspiration till julklänningar, pynt, olika listor, musiktips eller annat som förmodligen faller oss allesammans i smaken. 
 
Då jag inte har ett läsarantal på alls många så är det betydligt enklare att göra något ni tycker är kul, om ni vill se något speciellt i kalendern så är det ett perfekt tillfälle att säga till om det! Jag ser iallafall fram emot detta otroligt mycket! Det ska bli väldigt kul att testa!
 
 
Kom ihåg mig?