ebbagranholmstrom.blogg.se - winter wonderland

winter wonderland

I förrgår på min lediga dag tog jag tummen ur och satte upp kameran på stativet igen, det var ett bra tag sedan sist jag kände sånt sug efter att fotografera. Sedan mitt Photoshop lagt av så har suget varit i botten då redigeringen är det allra roligaste enligt mig, men idag gav jag Gimp en chans och tycker jag fick till två fina bilder ändå. Riktigt härligt ljus blev det iallafall, funderar dock på att försöka skaffa Photoshop igen för trivs så bra med de programmet.. 
 
 
  
Ja vad bjuder dagen på sen då? Jo för det första så kände jag knappt igen mig själv imorse då jag sov, och sov, och sov för hur länge jag än sov så vaknade jag ändå trött. Jag är en person som verkligen avskyr att sova länge, dagen försvinner och jag känner bara stress när jag vaknar. Men jag hade en riktigt skitkväll igår på jobbet så tror kroppen behövde sova ändå.. lika bra att lyssna på den. Nu sitter jag ändå bara och myser, redigerar och spanar inspiration.
 
Senare på eftermiddagen ska jag ta mig mot jobbet igen, samma tider på passet som igår men hoppas verkligen det går bättre idag. Håller tummar och tår.
Kom ihåg mig?