ebbagranholmstrom.blogg.se - JULKALENDER 2017 - 9 December - Bubblande presenter

JULKALENDER 2017 - 9 December - Bubblande presenter

 
❅ 9 DECEMBER ❅
 
Jag bor själv inte i närheten av någon Lush-butik men de få gånger jag har chansen att handla på Lush så gör jag det. Det är en fantastisk butik med så mycket fina och glada färger, fräsha dofter och bra produkter. De är även emot djutestade produkter och har därför bara cruelty free produkter, även några som är veganska vilket är riktigt bra! De ser även till att med sitt jobb hjälpa vår stackars planet som kämpar på dag ut och dag in, oerhört viktigt!
 
Vad passar då inte bättre med lite julklappstips från Lush! Jag har valt ut några produkter som jag tycker passar perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller namnsdagspresent! Jag hade gärna velat ha en av dessa smarriga massagekakor t.ex. Då jag var i Mall Of Scandinavia så testade jag en sådan massagekaka och den verkligen smälter i händerna! Så skön och lyxig! Den rosa och blåa badbomben The Experimenter har jag testat och den är verkligen helt underbar! Vattnet i badet blir riktigt fint och allt glittrar och doftar såå gott!
 
Nej Lush är verkligen ett vinnande skönhetsmärke och har massor av fina produkter i sitt sortiment! Hoppas någon av dessa kanske kan inspirera till lite julklappar. 
 
 
 
 
Badbomber // Big Blue, The Experimenter och Shoot for the stars
Massagekakor // Wiccy Magic Muscles och Therapy
Bubbelbitar // The Comforter och My two front teeth
 
Kom ihåg mig?